Brza, pouzdana, bezbolna, preventivna metoda otkriva najranija odstupanja od normalnog (zdravog) organizma na putu prema problemima koji se najčešće zovu bolest.

Sveobuhvatna sistematska analiza, udobna, bez štetnog zračenja, bez posebne pripreme, bez kontraindikacija!

*Kvantna analiza je analiza koja koristi znanja iz medicine, kvantne fizike, biofizike, elektronike. Bazira se na saznanjima da sve što postoji je talasne prirode. Svaka ćelija, tkivo, organ, ceo organizam emituje svoje specifične elektromagnetne talase. Na osnovu tih karakteristika talasa (frekvence, talasne dužine, amplitude) možemo da procenjujemo stanje funkcije određenih organa, tkiva i celog organizma. Kada su talasi „ pravilni“, organi i ceo organizam je u ravnoteži. Kada se menjaju  karakteristike elektromagnetnih talasa, dolazi do promena u funkciji ćelija, tkiva, organa, celog organizma. Kada su promene male to još uvek nije bolesno stanje i ako ih u toj fazi registrujemo, vrlo brzo možemo da organizam vratimo u normalnu funkciju – ravnotežu i da izbegnemo bolest.

*Preventivna metoda

Brza, bezbolna, pouzdana, udobna, neinvazivna i precizna provera stanja celog organizma, bez štetnih zračenja.

Registruju se promene u elektromagnetnom polju i talasima čoveka i prekid informacija na ćelijskom nivou, mnogo pre pojave jasnih simptoma.

Tretman je individualan za svakog pojedinca, prilagođava mu se. Prate se sve etape i faze prelaska od zdravlja do bolesti. Drzeci senzor u dlanu, očitavaju se informativno preventivni podaci u roku od nekoliko minuta.

*Kvantnom metodom dobijaju se analize :

Kardiovaskularne: srce – ishranjenost srčanog mišića, stanje zalistaka, krvni sudovi –  aorta i drugi sudovi- proširenja, elastičnost, suženja, sklonost ka arteriosklerozi

Respiratorni: pluća, bronhije, traheja, sinusi, alergije

Digestivne: želudac, creva, jetra, pankreas – gastritis, poremećaji varenja, funkcija jetre, pankreasa, žučna kesa- da li se savija povremeno (ne može uvek da se registruje na UZ), da li ima mulja, disbakterioza – poremećaj koncentracije bakterija u crevima, da li je prisutna Kandida..

Endokrine: štitna žlezda i ostale žlezde – početne promene u funkciji dok se nisu razvili ozbiljniji problemi, a kada su hormoni u labaratorijskim analizama u granicama normale.

Mozak: cirkulacija, ishranjenost moždanog tkiva, tragovi ranijih malih moždanih infarkta

Genitor-urinarni sistem: bubrezi, mokraćni putevi, bešika, prisustvo peska, bakterija, hronične osetljivosti. Problemi sa prostatom dok su još u začetku. Materica, jajnici, jajovodi

Kičma, zglobovi – početne reumatske promene

Pored ovih analiza očitavaju se i analize sklonosti za određena oboljenja:

*Dijabetes

*Povišene masnoće u krvi (holesterol), masna jetra

*Poremećaj rada funkcije štitne žlezde (hipo i hiper funkcija)

*Hemoroidi

*Gastritis, poremećaj varenja,nervozna creva

*Kardiovaskularna oboljenja, slabiji krvni sudovi – elastičnost arterija, velikih aorta i malih kapilara, ateroskleroza, proširene vene

*Degenerativne promene u zglobovima (artroza,artritis,reumatsko-zapaljenske promene)

*Kičma promene na vratnom delu kičme, grudnom delu, lumbo-sakralni deo leđa

Kvantna analiza je spoj tradicionalnih znanja i najnovijih dostignuća nauke. Ne treba je posmatrati sa rezervom nego kao ozbiljnu prevenciju koja moze da Vam poboljsa zdravstveni zivot.

Nađite vreme za sebe i vodite računa o sebi!

U cilju prevencije i sprecavanja zdravstvenih problema

Vaš MEDICAL SOLUTIONS koji pruža savremene opcije čuvanja zdravlja!

Cena ANALIZE……………………………………. 2000,00 rsd

Konsultacije ANALIZE……………………….. 4000,00 rsd