Terapijska masaza
Terapijska masaža

 

Masaža se slobodno može nazvati alternativnom medicinom koja leči dušu i telo – potrebna je svakome i  poželjna u različitoj životnoj dobi. Kvalitetna masaža uz adekvatnu tehniku najbolje je rešenje za relaksaciju i osveženje celog tela.

U današnje vreme, naše telo izloženo je čestim stresom bilo da je reč o fizičkom ili mentalnom stresu. Nažalost, mnogi nisu svesni do koje mere stres utiče na organizam i da se kao takav može reflektovati na teža zdravstvena psihička, fizička pa i duhovna stanja.

Cilj masaže je opuštanje kompletnog organizma.

Terapijskom masazom resavaju se problemi glavobolje, nesvestice, bolova u ledjima, “grbe” na vratu, ispravlja polozaj tela, upalu misica..

Samu terapijsku masažu iskusan fizioterapeut lako može prilagoditi svakom pacijentu ponaosob, ili kombinovati više tehnika u sklopu jednog tretmana, sto znaci da je jako bitno da je izvodi stručna osoba, medicinski obrazovana, sa znanjem anatomije i dobrim poznavanjem mogucih kontraindikacija, sto cete spoznati i videti u nasem centru. Vrhunski tim strucnjaka koji ce vam pored terapije udelite adekvatne savete i konsultacije.

Masažom se postiže ravnoteža između duše i tela (telo se učvršćuje, a duša opušta) i ukoliko je redovno koristite, povratićete svoju unutrašnju iskonsku energiju i snagu.

Bilo kakva vrsta masaže na nedeljnoj bazi učiniće da lakše podnesete različita opterećenja. Ono što dobijate kroz masažu je kompletno opuštanje mišića i pročišćavanje tela od negativnosti koje se skupljaju godinama. Pročišćava se svaka ćelija, kičmena moždina se opušta i isteže, otklanjaju se zastareli negativni naboji i psiha deluje razumnije.

“Zdravo telo je gostinska soba duše, a bolesno telo njen zatvor.”

Na vama je da dodjete i da se uverite sami, a mi smo tu da opravdamo svaku navedenu rec.